26 / 04 / 2024

Rönesans Holding, Rusya'dan gayrimenkul alanında iki ödül aldı!

 Rönesans Holding, Rusya'dan gayrimenkul alanında iki ödül aldı!

Rönesans Holding, Rusya'nın en önemli ödüllerinden Commercial Real Estate Federal Avvards (Ticari Gayrimenkul Federal Ödülleri) kapsamında, hem 'Yılın Yatırımcısı Ödülü'ne hem de Aura Yaroslavl AVM ile 'Yılın En İyi AVM'si kategorilerinde Altın Tuğla Ödülü'ne layık görüldü.



Rusya'da 20 yıldır uzun bir süredir, pek çok sektörde faaliyet gösteren Rönesans Holding, gayrimenkul alanındaki iki büyük ödülün sahibi oldu. Müteahhitlik sektörü başta olmak üzere birçok sektördeki başarısını ticari gayrimenkul alanında da sürdüren Rönesans, Rusya'nın en önemli ödüllerinden Commercial Real Estate Federal Avvards (Ticari Gayrimenkul Federal Ödülleri) kapsamında, hem 'Yılın Yatırımcısı Ödülü'ne hem de Aura Yaroslavl AVM ile 'Yılın En İyi AVM'si kategorilerinde Altın Tuğla Ödülü'ne layık görüldü. 


Rönesans, 1 l'i Türkiye'de, 9'u Rusya'da olmak üzere 20'si faaliyette, 18'i geliştirme aşamasında toplam 38 gayrimenkul projesi yürütüyor. Bugün 23 bin çalışan ve 3,6 milyar dolar iş hacmi ile Rusya'nın en büyük yabancı inşaat şirketi. Rusya'da toplam 100 bin 257 metrekare kiralanabilir alana sahip 7 'ofis projesi' ve 187 bin 324 metrekare kiralanabilir alana sahip 3 'alışveriş merkezi' projesine imza attı. 


Gözlem