19 / 04 / 2024

Hüseyin Aslan: Bayraklı'yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz!

 Hüseyin Aslan: Bayraklı'yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz!

Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı'yı birlikte kurup, markalaştırmak için gençlerin oylarına talibim. Bayraklı'yı gençlerle birlikte inşa edeceğiz dedi...



Ege-Koop Genel Başkanı ve DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, " Tarihiyle, kültürüyle, yeşil çevre dokusuyla-sosyal donatılarıyla, altyapısıyla, planlı kentleşmesiyle yaşanabilir, modern Bayraklı'yı birlikte kurup, markalaştırmak için gençlerin oylarına talibim. Onların dinamizmini, değişim özlemini, iyiyi ve güzeli arama heyecanını 'oy sandığında' birlikte inşa edeceğiz" dedi. 


Aslan, İzmir'de bir ilke imza atan isim oldu. Aslan, bizzat kendisinin kaleme aldığı bir mektubu yaklaşık 10 bin Bayraklılı gence yollayarak, "Geleceğin Bayraklısını birlikte inşa edelim" dedi. Aslan, mektubunda gençlere 'yurttaşlık hakkı'nın en önemli ayağı olan 'seçme hakkı'nı hatırlatarak," Hepimizin yaşamında kullandığımız ilk 'oy' değerlidir ve unutamayacağınız anılarınız arasında yer alacak özelliktedir. Seçme hakkımızı ne kadar doğru ve isabetli kullanırsak, demokrasinin sağlıklı işleyişine de o ölçüde katkı sağlamış oluruz. Politikayı 'amaç' olarak değil halka hizmet 'aracı' olarak görüp 'seçme hakkımızı' bu değerlendirmeye göre kullanırsak; demokrasiye kalite kazandırmış oluruz" ifadelerini kullandı. 


Mektubuna 'Sevgili Genç Kardeşim' hitabıyla başlayan Aslan, özetle şu görüşleri dile getirdi: " Gençlerimiz, demokrasinin fidanlığıdır. Kalkınmanın, refahın, özgürlüğün, insan haklarının sürükleyici gücü ve sigortası gençlerimizdir." 


Anayurt Gazetesi