24 / 04 / 2024

Ege Koop Muğla'da yeni konut projesi yapacak!

 Ege Koop Muğla'da yeni konut projesi yapacak!

Milliyet Ege Ek gazetesi bugün ki haberinde Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan'la gelecek projeleri hakkındaki röportaja yer veriyor. İşte o röportaj...



Ege-Koop'un Ankara'daki konut projesi nasıl gidiyor? 

H.A.: Ankara'da 80 bin metrekarelik imarlı bir konut alanında yapmayı planladığımız 640 konutluk proje çalışmamız bitti; son hazırlıkları yapıyoruz. Bir aksilik olmazsa bu ayın sonunda veya martın ilk haftasında, kampanyayı başlatmış olacağız. Şunu memnuniyetle söyleyebilirim ki, Ege- Koop'un önemini, büyüklüğünü ve bu sektördeki güven kaynağı oluşunu, Ankara'da çok rahatlıkla görüyorum. Diyebilirim ki, henüz daha proje aşamasında net bilgi olmamasına rağmen 640 konutluk projenin hemen hemen tamamıyla ilgili talebin olduğunu söyleyebilirim. Çünkü Kent Koop'ta, Murat Karayalçın'dan sonra Ankara'da bugüne kadar örgütlü bir proje yapılamadığı için bireysel yapıldığı için büyük inşaat firmaları yaptığından dolayı Ankara'da üniversite camiasının Ankara'da Türkiye Barolar Birliği başta olmak üzere pek çok kuruluşun, kendileri örgütlenerek kooperatifleşerek bu projeye dahil olmak istediklerini bize ilettiler. 



Muğla'ya da gideceğiz...


Ayrıca Türkiye'nin çeşitli yerlerinden bize yer ayırtan ve buradan mutlaka ev sahibi olmak istiyorum diyen benim bildiğim 150 kişi var. 640 konut yetmeyecek gibi. Burada 4+1, 3+1'den oluşan en küçüğü 150 metrekare olan bir  İzmir  projesini, damgası ve havasını Ankara'da hayata geçireceğiz. Kordon'a benzeyen göletiyle, yeşil alanlarıyla, kapalı otoparkıyla, Ankara'da olmayan bir projeyi yapacağız. Ankaralı inşaat firmaları da bizimle iş yapmak için sıraya girmiş durumda. Ankara'daki projenin ardından Muğla'da, başka illerde de Ege-Koop rüzgarı estireceğiz. 


Milliyet Ege