28 / 04 / 2024

Çilek, Gürcistan'da ilk mağazasını açtı!

 Çilek, Gürcistan'da ilk mağazasını açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, bebek, çocuk ve gençlere hitap eden bir marka olarak dünyanın dört bir yanında satış noktaları açmaya devam eden Çilek, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açtı...



Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Gürcistan'da ilk mağazasını açtı. 


Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, bebek, çocuk ve gençlere hitap eden bir marka olarak dünyanın dört bir yanında satış noktaları açmaya devam eden Çilek, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te mağaza açtı.


Gürcistanlı mobilya markalarının tercihi de olan Kafkasların en büyük stadyumu Dinamo Arena'nın altındaki geniş alanda açılan Çilek mağazası, 120 metrekare büyüklüğünde ve Gürcistan'ın "room" özelliğindeki ilk mağazası oldu.


Çilek, en yeni koleksiyonlarını sergilediği Tiflis mağazasında Flora, Royal, Princess, Lila, Black Pirate, Racer ve Baby Dream gibi özgün tasarımlarını Gürcistanlı çocuklarla buluşturacak.


Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, Gürcistan'ın Türkiye'ye coğrafi yakınlığından dolayı pazarların benzerlik gösterdiğini belirterek, Gürcülerin Türk ürünlerine yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. 


Gürcistan'da yeni satış noktaları açmayı planladıklarını vurgulayan Talha Çilek, gelecek dönemde özellikle Gürcistan'ın en önemli şehirlerinden biri olan Batum'da da mağaza açmak istediklerini kaydetti.



AA