28 / 03 / 2024

Bursa Kent Meydanı AVM’de Hummel açıldı!

 Bursa Kent Meydanı AVM’de Hummel açıldı!

40 farklı ülkede 150 mağazasıyla Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Daniel Craig ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü isimlerin tercihi “hummel”; 66. mağazasını Bursa Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda açtı.


“hummel” için spor, fiziksel bir aktivitenin çok ötesinde, spor; politika, kültür, din ve inanç farklılıklarını yok etmek için ortak bir dili ifade eder. “hummel”, sporu kullanarak sınırların olmadığı bir anlayış, saygı ve birlik içerisinde dünyada gerçek bir değişim yaratma çabası gösteriyor. 

Afganistan’dan Sierra Leone’ye kadar insanlara spor tutkularını yaşayabilmeleri için destek veren “hummel”, dünyada yapılan her şeyin bir bumerang etkisi yaratacağı ve güzel değişimler olacağına inanıyor. 

Sektörde kendini “Sınıfın yaramaz çocuğu” olarak konumlandıran marka, dinamik yapısı ve renkli koleksiyonlarıyla tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi çekiyor. Espritüel yaklaşımı, işlevsellik  ve tarzı ile “hummel” spor giyimi yeniden düşündürüp, tüm sporseverlere kendi spor giyim tarzlarını oluşturmaları için ilham veriyor.