20 / 04 / 2024

Bursa Karacabey Stadyumu 1 ay sonra açılıyor!

Bursa Karacabey Stadyumu 1 ay sonra açılıyor!

Bursa’yı sporda da marka kent yapma hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Karacabey’e yakışır spor tesisinin ilçeye yaklaşık 1 aylık süre zarfında kazandırılacağını söyledi.


Bursa’yı sporda da marka kent yapma hedefiyle hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altepe, Karacabey’e yakışır spor tesisinin ilçeye yaklaşık 1 aylık süre zarfında kazandırılacağını söyledi.


‘Spor Şehri Bursa’yı oluşturmak hedefiyle başta olmak üzere eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere sahalar, mahallelere halkın kullanabileceği spor tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri de unutmadı. Bütünşehir uygulamasının ardından Büyükşehir sınırlarına dahil olan Karacabey İlçesi’nin stadı da Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’de M. Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte ilçe stadına gelen Başkan Altepe, Karacabey’e yakışır spor tesisinin 1 aya kadar hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi. Stat inşaatının detaylarını anlatan Başkan Altepe, “Karacabey’in en önemli stadyumu olan bu yapı daha önce büyük bir harabe halindeydi. Büyükşehir Belediyemizin imkanlarıyla artık baştan sona yenileniyor. İlçeye yakışır hale getiriliyor. Tribünlerden başlayarak, soyunma, idare ve hakem odalarına kadar her birim revize ediliyor. Artık çalışmaların sonuna geliniyor. İnşallah Karacabeyimize yakışır, ışıklandırmalı spor tesisi çok yakında maçlara sahne olacak” dedi.


Başkan Altepe, çim sahaya sahip stadyumun yanında amatör spor maçlarının ve antremanların yapılacağı 60x90 ebatlarında bir de suni saha yapacaklarını belirtti. Amatör spor kulüplerinin talebi üzerine böyle bir karar aldıklarını ve çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Bir yandan mevcut stadyumu yenilerken, diğer yandan suni çim saha yapıyoruz. Yeter ki kulüplerimiz değerlendirsinler, gençliğimize sahip çıksınlar. Bu şekilde sağlıklı nesiller elde edelim. Bunun için yatırım yapıyoruz. Karacabeyimiz, insanımız için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


 


TOKİ Haber



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016