27 / 04 / 2024

230 milyon lira dağıtılmak üzere yola çıktı!

 230 milyon lira dağıtılmak üzere yola çıktı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık verdiği müjdede toplamda 230 milyon liranın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) aktarıldığını bildirdi.



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ihtiyaç sahiplerine verilecek yardımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sputniknews'in aktardığına göre, Bakan Derya Yanık,  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada son zamanlarda gündemden düşmeyen ihtiyaç sahibi vatandaşların soğuk geçen kış aylarından olumsuz olarak etkilenmemeleri amacıyla hazırlanan toplamda 450 milyon liralık ek kaynağın 2. bölümü olan toplam 230 milyon liranın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) aktarıldığını bildirdi.


Söz konusu durumla ilgili önemli bilgiler veren Bakan Derya Yanık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi kişilerin kış aylarından olumsuz şekilde etkilenmemeleri için çalışmaların aralıksız olarak sürdüğünü söyledi.


 230 milyon lira dağıtılmak üzere yola çıktı!


Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada hazırlanan ek kaynağın, taleplerinin karşılanması noktasında kullanıma hazır olduğu belirten Bakan Derya Yanık, "Ocak ve şubat aylarına ilişkin hazırladığımız 450 milyon TL'lik ek kaynağın ilk kısmı olan 220 milyon TL'yi geçtiğimiz ay SYDV'lerimize göndermiştik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kış mevsiminden olumsuz etkilenmemeleri için hazırladığımız ek kaynağımızın ikinci kısmı olan 230 milyon TL'yi de SYDV'lerimize aktardık. İki periyotta aktardığımız bu 450 milyon TL'lik ek kaynak ile önceliğimiz kış aylarında ihtiyaçların karşılanması olacak" şeklinde konuştu.


Çiftçilerin beklediği müjde geldi! Tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!