29 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO 6. Levent ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta!

Emlak Konut GYO 6. Levent ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 1. Oturumu 21 Ocak 2016 tarihinde yapılan "İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumunu 2 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirecek.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. 6. Levent ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 25 milyon TL olarak verilmişti.


6. Levent ihalesinin 2. oturumu "Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içerecek. İhale saati 14:30 olarak belirlendi.


Emlak Konut'un 6. Levent ihalesine ilk oturumda en yüksek teklif 3 firmadan gelmişti. 25 milyon TL teklif veren 3 firma şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Emlak Konut Eyüp Alibeyköydeki 859 ada 6 parselde bulunan söz konusu arsanın 22 bin 302 metrekaresi gelişme konut alanı, 5 bin 58 metrekaresi ortaokul alanı, 8 bin 496 metrekaresi park alanına ayrıldı. Bina yüksekliğinin en fazla 8 katlı olabileceği arsanın emsale esas inşaat alanı 33 bin 453 metrekare olarak belirlendi. Satışa sunulan arsanın toplam büyüklüğü 35 bin metrekare. 


İhale ilanı için tıklayın


Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Emlak Konut GYO'nun yarın İstanbul'da yapacağı ihalede arsa ve dükkanlar cazip fiyatlarla satışa sunulacak.


Emlak Konut GYO'nun yılın ilk açık artırma ihalesine 2 gün kaldı. Yarın Emlak Konut'un İstanbul'daki genel merkezinde yapılacak ihaleyle arsa ve dükkanlar satılacak. Arsalar için 150 ay, dükkanlar için 180 aya varan vadeler yapılacak. İhalede arsa fiyatları 18 bin liradan başlayacak. Satılacak arsalar; Çorlu, Ankara, Tekirdağ, Kastamonu ve İstanbul Zekeriyaköy'de. Emlak Konut'un satışa çıkardığı dükkanlar ise; Kocaeli'nde Körfezkent 3, İstanbul Başakşehir Ispartakule Unikonut, İstanbul Ataşehir Andromeda Gold, Ataşehir Ofis Binası ve Başakşehir Evleri bünyesinde. Daha geniş bilgi için Emlak Konut'un resmi internet sitesine bakabilirsiniz, ihaleye katılmak isteyenlerin resmi internet sitesine girerek form doldurmaları gerekiyor.


Posta