28 / 03 / 2024

Emlak Konut "Anadolu gülerse, Türkiye güler" kampanyası!

Emlak Konut

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı , yeni kampanyasıyla Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor...



 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO)   "Anadolu gülerse, Türkiye güler" sloganıyla eyni bir kampanyaya imza atıyor. 


Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı sunan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


Kampanyada yüzde 5 peşinat ödendiğinde kalan bedel için 240 aya varan vadelendirme yapılıyor ve taksit ve ödemeler konut alıcısı tarafından belirleniyor. 


Kampanya kapsamındaki projeler:

Başkent Emlak Konutları

Niğde Emlak Konutları 

Gebze Emlak Konutları 3

Nevşehir Emlak Konutları


1-) Başkent Emlak Konutları


 Emlak Konut


Ankara  Mühye'de inşa edilen  Başkent Emlak Konutları 1.478 konut ile 26 ticari birimden meydana geliyor.  202 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 1+1'den 6+1'e kadar tüm daire tipleri mevcut. 


2-) Niğde Emlak Konutları 


  Emlak Konut


349 daire ile 16 ticari birimden meydana gelen Niğde Emlak Konutları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldıyor. Projede anahtar teslimler 2019'da yapılacak.


Başkent Emlak Konutları projesinde kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar olacak.


3-) Gebze Emlak Konutları 3


 Emlak Konut


Yüzde 70'i yeşil alandan oluşan Gebze Emlak Konutları 3 projesinde 1.955 adet daire bulunuyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede 37 blok olarak tasarlandı. 


4-) Nevşehir Emlak Konutları 

 Emlak Konut

 


 346 adet daire ile 74 dükkandan meydana gelen  Nevşehir Emlak Konutları projesi 29 bin 541 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri mevcut. 


Nevşehir Emlak Konutları'nda dairelerin yanı sıra yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanı, fitness, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar olacak. 



Web: http://www.emlakkonut.com.tr/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 


 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler