23 / 04 / 2024

Büyükçekmece Göl Mahal Villaları projesinde 1 milyon 295 bin dolara!

Büyükçekmece Göl Mahal Villaları projesinde 1 milyon 295 bin dolara!

Yalçınlar Group tarafından Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen Gölmahal Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla vade farksız 36 ay taksit imkanı konut alıcılarına sunuluyor...


 'Natamam değil, tastamam!' sloganıyla satışları devam eden Gölmahal projesi Büyükçekmece'de konumlandırılıyor. Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından tasarımı yapılan Gölmahal Villaları projesinin örnek dairesi hazır durumda. Proje Yalçınlar Group imzası taşıyor.

92 bin 470 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Gölmahal Villaları projesinde 38 adet villa yer alıyor. Hem doğaya, hem de ev sahiplerine kazandıran proje 50 kwalık rüzgar tribünü ile kendi elektriğini üretiyor. Projede rüzgar tribünü ile elektrik, güneş kollektörleri ile sıcak su üretip, merkezi arıtma sistemi ile artık suları arıtıyor. Isı pompaları ile doğalgaz kullanmadan ısıtma ve soğutma sağlanıyor.

10 bin metrekarelik ortak kullanım alanı bulunan Büyükçekmece Göl Mahal Evleri'nde fiyatlar 1 milyon 295 bin dolardan başlıyor, 1 milyon 495 bin dolara kadar devam ediyor. Projede ayrıca yüzde 30 peşinat ödendiği takdirde vade farksız 36 ay taksitlendirme yapılıyor.

Projenin sosyal alanları;

-Buhar banyosu

-3 adet tenis kortu

-Türk hamamı

-Sauna

-Fitness center

-2 açık yüzme havuzu

-1 kapalı yüzme havuzu

-Oyun parkı


0212 886 28 63   

www.golmahal.com

Yağmur Başak KARA