24 / 04 / 2024

Ege Koop 66 arsayı vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sundu!

 Ege Koop 66 arsayı vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sundu!

Ege Koop Menemen Villakent Projesi 'ndeki tapulu ve projeli, büyüklükleri 320 ile 746 metrekare arasında değişen son 66 arsa, vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sundu...



Ege-Koop, Menemen'de bin bahçeli konuttan oluşan Villakent Projesi'ndeki son 66 arsayı da satışa çıkardı. 5 bin lira peşinat ve vade farksız 6 taksit imkanı sunulan kampanyada imarlı, tapulu ve projeli arsalar yüzde 40 inşaat hakkına sahip olduğu belirtildi. 


Vade farksız, kefilsiz

İzmir merkeze yakınlığının yanı sıra sakin bir ortam ve doğayla iç içe yaşam imkanı sunan Villakent'teki arsa kampanyası koşulsuz, kefilsiz, vade farksız 6 taksit imkanıyla başlatıldı. İsteyenler sadece 5 bin lira peşinat vererek, büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen son arsalara sahip olabilecek. 


Körfez'e nazır

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye'nin en hızlı büyüyen bölgesi Seyrek'te, Plastik Organize Sanayi Bölgesi ile öğrenci sayısı 5 bine ulaşan Gediz Üniversitesi'nin hemen yanı başındaki arsalarla ilgili kendilerine büyük talep geldiğini belirterek, "Bu talepler doğrultusunda son arsaları da çok özel bir kampanya ve çok özel koşullarla satışa sunmaya karar verdik. Villakent arsaları, eşsiz Menemen Ovası ve körfez manzaralı, müstakil, tapulu, imarlı ve mimari projeli arsalardır. 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişiyor ve tamamı imarlı, tapulu, üzerine ev yapmaya hazır halde. Projesini de yine biz veriyoruz. Arsalarımızın tüm bu avantajlarının yanı sıra diğer büyük avantajı da yüzde 40 gibi büyük oranda inşaat hakkına sahip olması. Vade farksız 6 taksit imkanıyla satışa sunduğumuz arsalarımız ister konut inşa edip oturmak için ister de yatırım amaçlı değerlendirilebilir. Günün koşullarında, bu fiyata değil imarlı, tapulu, mimari projesi hazırlanmış arsa, tarla bile almak imkansız. Daha önceki iki kampanyamızda da arsalar ilk on gün içerisinde tükenmişti" dedi. 



Yeni Asır