27 / 04 / 2024

Nef New York satılık

Nef New York daire fiyatları!

Nef New York projesi “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünün sahibi oldu. Peki Manhattan'da yer alacak Nef New York daire fiyatları ne kadar?

Nef New York daire satışları ne zaman?

Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı olarak dizayn edildiği proje Amerika'da New York'un merkezinde, Manhattan'da yükselecek. Peki Nef New York daire satışları ne zaman?

Nef New York projesi ne zaman başlıyor?

Nef İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı olarak dizayn edildi. Peki Nef New York projesi ne zaman başlıyor?

Nef New York satışları ne zaman başlıyor?

Alternatif daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı dairelerden oluştuğu projede Nef İnşaat imzası bulunuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlıyor?

Nef New York telefon numarası!

İnşaat çalışmalarına ve dairelerin satışlarına 2015 yılının sonuna doğru başlanması planlanan proje Nef İnşaat tarafından hayata geçirilecek. İşte Nef New York telefon numarası...

Nef New York projesi!

Nef New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle New York'un merkezinde, Manhattan'da Nef tarafından hayata geçirilecek. Projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve penthouse yani çatı katı dairelerden oluşacak.