10 / 05 / 2024

Nef New York satışları ne zaman başlıyor?

Nef New York satışları ne zaman başlıyor?

Alternatif daire seçeneklerinin 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı dairelerden oluştuğu projede Nef İnşaat imzası bulunuyor. Peki Nef New York satışları ne zaman başlıyor?


Nef New York satışları ne zaman başlıyor? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Proje New York'un merkezinde, Manhattan'da New York’un en çok bilinen gökdelenlerinden Empire State’e komşu olarak hayata geçirilecek. 


Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelecek Nef New York projesi Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlara yakın bir konumda yükselecek.


Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Nef New York satışları ne zaman başlıyor?

2015 yılının sonuna doğru inşaat çalışmalarının başlamasıyla satışlarında başlaması planlanan proje Nef İnşaat tarafından inşa edilecek. 


Fiyatların henüz netleşmediği Nef New York projesinde bölgedeki konut fiyatları 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


Daire alternatiflerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve çatı katı daireler olarak tasarlandığı proje yaklaşık 210 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Proje 60 katlı özel tasarımı ve Foldhome konseptiyle geliştirilecek.


Nef New York projesi iletişim

Nef New York telefon numarası : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome