10 / 05 / 2024

Nef New York projesi!

Nef New York projesi!

Nef New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle New York'un merkezinde, Manhattan'da Nef tarafından hayata geçirilecek. Projede daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve penthouse yani çatı katı dairelerden oluşacak.


Nef New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı.


New York'un merkezinde Manhattan'da yükselecek Nef New York projesi 60 katlı, özel ve tasarımıyla hayata geçirilecek. Projede daire fiyatlarının hemen hemen metrekare fiyatlarının 20 bin ila 90 bin dolar arasında olması bekleniyor. 


Daha çok yatırım amaçlı tüketicilerin alıcı olacağı tahmin edilen Nef New York projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilecek. 


İnşaatına 2015'in sonlarında başlanması planlanan Nef New York projesi New York’un en çok bilinen gökdelenlerinden Empire State’e komşu olarak konumlandırılacak. 


Nef imzasıyla geliştirilecek pojede yüksek katlı otel ve konutlar yer alacak. Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânların sunulacağı Nef New York'ta bölgede daire fiyatları 20 bin ila 90 bin dolardan başlangıç gösteriyor.


Fiyat ve ödeme bilgilerinin henüz netleşmediği projenin satışlarının inşaat çalışmalarına paralel olarak başlayacağı öngörülüyor. 


Foldhome konseptiyle geliştirilecek Nef New York projesi daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve çatı katı dairelerden meydana gelecek. 


Nef New York projesi iletişim

Telefon : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome