10 / 05 / 2024

Nef New York projesi ne zaman başlıyor?

Nef New York projesi ne zaman başlıyor?

Nef İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 ve çatı katı olarak dizayn edildi. Peki Nef New York projesi ne zaman başlıyor?


Nef New York projesi ne zaman başlıyor? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 60 katlı özel tasarımla inşa edilecek proje Amerika'da New York'un merkezinde, Manhattan'da yükselecek. 


Bölgedeki daire fiyatlarının 20 bin ile 90 bin dolar arasında değiştiği Nef New York projesinde fiyatların bu yönde olması hedefleniyor. 


Alternatif daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve çatı katı dairelerden oluşacağı Nef New York projesinde yatırım bedelinin yaklaşık 210 milyon dolar olması planlanıyor. 


Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelecek Nef New York projesi Foldhome konseptiyle geliştirilecek. Nef New York projesi “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne sahip oldu.


Nef New York projesi ne zaman başlıyor?

İnşaat çalışmalarının ve daire satışlarının 2015 yılının sonuna doğru başlaması planlanıyor. 


Sosyal alan ve parklara yakın bir bölgede yer alan Nef New York projesi Empire State gökdelenine komşu olarak inşa edilecek . 


Nef New York projesi iletişim

Newyork Nef telefon numarası : 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome