03 / 05 / 2024

Kira gelir vergisi son ödeme günü

Kira gelir vergisi ilk taksiti için son gün yarın!

Ev ve işyerlerini kiraya veren mal sahipleri, Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergi mükellefi oluyor. Kira gelir vergisi senede 2 eşit taksit halinde ödenebiliyor. 2016 kira gelir vergisi ilk taksiti için son gün yarın...

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 10 gün!

Kira gelir vergisi, Mart ve Temmuz ayları olmak üzere 2 eşit taksit halinde yatırılıyor. Buna göre, ikinci taksit sürecinde kira gelir vergisi ödemeleri için son 10 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi son ödeme tarihi!

Mesken veya işyerini kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri gelir için iki eşit taksit şeklinde kira gelir vergisi ödüyor.Peki kira gelir vergisi son ödeme günü ne zaman?İşte kira gelir vergisi son ödeme tarihi..

Kira gelir vergisinin son ödeme günü!

Kira gelir vergisi, kira geliri istisna sınırını geçenlerin devlete iki eşit taksit şeklinde ödemekle yükümlü oldukları vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki kira gelir vergisinin son ödeme günü ne zaman?

Kira gelir vergisi ödemeleri için son 1 gün!

Gayrimenkul kiralamalarından istisna bedeli üzerinde kira geliri olan gayrimenkul sahiplerinin 31 Mart'a kadar 1. taksit borcunu ödemesi gerekiyor. Buna göre, kira gelir vergisi ödemeleri için son 1 gün bulunuyor..

Kira geliri vergisi son ödeme tarihi 2015!

Mesken ve işyeri kiralamalarından istisna bedeli üzerinde kira geliri olan kimselerin belirlenen zamanlarda vergilerini ödemeleri gerekiyor.Peki kira geliri vergisi son ödeme tarihi nedir?İşte kira geliri vergisi son ödeme tarihi 2015..

Kira gelir vergisi ödemesi için son 5 gün!

2014 yılında meskenlerde 3.300 TL,işyerlerinde ise 27.000 TL olarak belirlenen istisna tutarlarının aşılması durumunda 2015 yılının Mart ayının 31'ine kadar vergi ödemesinin yapılması gerekiyor.Kira gelir vergisi ödemesi için son 5 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi son ödeme tarihi 2015!

Kiraya verilerek gelir elde edilen konut ve işyerleri için kira gelir vergisi ödeniyor. Vergi, gelirin elde edildiği yılı takip eden sene ödeniyor. Peki kira gelir vergisi son ödeme tarihi nedir?İşte kira gelir vergisi son ödeme tarihi 2015..