27 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi

Kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2016!

Ev ve işyeri kiralamalarından istisna bedeli üzerinde kira geliri olan kimselerin 31 Mart'a kadar 1. taksit borcunu ödemesi gerekiyordu. Peki 2016 kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman? İşte kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2016...

Kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi!

Kira gelir vergisi her sene gayrimenkul kiralamalarından elde edilen gelir için ödeniyor.Peki kira gelir vergisi 2.taksit son günü ne zaman? işte kira gelir vergisi 2.taksit son ödeme tarihi..

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman?

Kira geliri istisna sınırını geçen taşınmaz sahiplerinin devlete ödemekle yükümlü oldukları vergi kira gelir vergisi olarak karşımıza çıkıyor.Peki kira gelir vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman?

Kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2015!

İki eşit taksit şeklinde ödenen kira gelir vergisi birinci taksiti Mart ayında ödendi. Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödeme tarihi 2015..

Kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman ödenir?

Kira gelir vergisi,bir takvim yılı içinde elde edilen toplam kira gelirlerinin istisna tutarını aşması durumunda ödeniyor.Peki kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman ödenir?

Kira gelir vergisi 2. taksit 2015!

2 Nisan tarihinde birinci taksiti sona eren kira gelir vergisinin ikinci taksitleri ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit 2015..

Kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenir?

Taşınmazlarını kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri gelir için vergi ödüyor. Kira gelir vergisi, senede iki eşit taksit halinde veriliyor.Verginin 1.taksiti bugün itibari ile sona eriyor.Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenir?