05 / 05 / 2024

Kira gelir vergisi 2. taksit ne zaman ödenir

2016 kira gelir vergisi ikinci taksidi ne zaman?

2015 yılı içerisinde taşınmaz malını kiraya vererek gelir elde edenler 2016 yılında vergi mükellefi oluyor. Vergi, senede iki eşit taksitte yatırılabiliyor. Peki 2016 kira gelir vergisi ikinci taksidi ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Kira gelir vergisi 2.taksit dönemi!

Taşınmaz mal kiralamalarından elde edilen kira gelirleri için kira gelir vergisi ödenmesi gerekiyor. Mart ayında verginin ilk taksiti ödendi. Peki kira gelir vergisi ikinci vergi ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit dönemi..

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri!

Kira geliri elde eden taşınmaz sahipleri tarafından ödenen kira gelir vergisinin ilk taksiti Mart ayında ödendi. Peki kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman ödenir?İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödemeleri..

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman?

Kira geliri istisna sınırını geçen taşınmaz sahiplerinin devlete ödemekle yükümlü oldukları vergi kira gelir vergisi olarak karşımıza çıkıyor.Peki kira gelir vergisi 2. taksit ödemesi ne zaman?

Kira gelir vergisi 2.taksit ödeme zamanı!

Senede iki eşit taksit halinde ödenebilen kira gelir vergisi için ilk taksitler Mart ayında ödendi.Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödeme zamanı..

Kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman?

Kira gelir vergisi,konut ve işyeri kiralamalarından elde edilen gelirler için ödeniyor. Bir takvim yılı boyunca elde edilen gelirler için vergi 2 eşit taksitte ödeniyor.Peki kira gelir vergisi 2. taksit ne zaman?

Kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2015!

İki eşit taksit şeklinde ödenen kira gelir vergisi birinci taksiti Mart ayında ödendi. Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödeme tarihi 2015..