30 / 04 / 2024

Kira gelir vergisi 2. taksit ne zaman

Kira gelir vergisi 2.taksit hangi ayda ödenir?

Taşınmazını kiraya veren kimseler, elde ettikleri gelir için vergi ödemek ile yükümlü oluyor. Vergi iki taksit halinde ödenebiliyor. Peki, kira gelir vergisi 2.taksit hangi ayda ödenir? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödemesi..

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri!

Kira geliri elde eden taşınmaz sahipleri tarafından ödenen kira gelir vergisinin ilk taksiti Mart ayında ödendi. Peki kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman ödenir?İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödemeleri..

Kira gelir vergisi 2.taksit ne zaman?

Kira gelir vergisi,konut ve işyeri kiralamalarından elde edilen gelirler için ödeniyor. Bir takvim yılı boyunca elde edilen gelirler için vergi 2 eşit taksitte ödeniyor.Peki kira gelir vergisi 2. taksit ne zaman?

Kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2015!

İki eşit taksit şeklinde ödenen kira gelir vergisi birinci taksiti Mart ayında ödendi. Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit ödeme tarihi 2015..

Kira gelir vergisi ikinci taksit ödeme zamanı!

Gayrimenkulünü kiraya veren kimselerin, yükümlü olduğu vergiler arasında kira gelir vergisi de bulunuyor. Verginin birinci taksiti Mart'ta ödendi. Peki, kira gelir vergisi ikinci taksiti ne zaman ödenir?İşte kira gelir vergisi ikinci taksit ödeme zamanı..

Kira gelir vergisi 2. taksit 2015!

2 Nisan tarihinde birinci taksiti sona eren kira gelir vergisinin ikinci taksitleri ne zaman ödenecek? İşte kira gelir vergisi 2.taksit 2015..

Kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenir?

Taşınmazlarını kiraya veren mal sahipleri, elde ettikleri gelir için vergi ödüyor. Kira gelir vergisi, senede iki eşit taksit halinde veriliyor.Verginin 1.taksiti bugün itibari ile sona eriyor.Peki kira gelir vergisi 2.taksiti ne zaman ödenir?