28 / 04 / 2024

Kira artış oranı Mayıs 2015

Kira artış oranları Mayıs 2015!

Konut ve işyeri gibi taşınmaz mal kiralamalarında kira sözleşmesinin yenilenmesi durumunda kiraya belli oranlarda artış yapılıyor. Kira artış oranları TÜİK tarafından her ay açıklanıyor.İşte kira artış oranları Mayıs 2015..

Kira artış oranı hesaplaması Mayıs 2015!

Taşınmaz mal sahipleri, bir önceki kira yılındaki üretici fiyat endeksindeki artış oranını geçmemek koşuluyla kira zammı yapabiliyor.Peki Mayıs ayı kira artışı nasıl hesaplanır?İşte kira artış oranı hesaplaması Mayıs 2015..

2015 Mayıs ayı kira artış oranı!

Her ay TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranlarına göre kira artışı belirleniyor.4 Mayıs 2015 tarihinde TÜİK tarafından Mayıs ayında kiraların ne kadar artacağı açıklandı.İşte 2015 Mayıs ayı kira artış oranı..

Kira zammı hesaplama Mayıs 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında, kira sözleşmesinin yenilenmesi durumunda kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Peki kira zammı nasıl hesaplanır?İşte kira zammı hesaplama Mayıs 2015..

Kira zam oranı 2015 Mayıs!

Kira sözleşmesinin yenilenmesi ile kira oranına da belli oranda zam yapılıyor. Peki Mayıs ayında kiraya zam ne kadar yapılır? İşte kira zam oranı 2015 Mayıs..

Mayıs ayı kira artışı yüzde kaç?

Kira artış oranları, enflasyon oranları kapsamında her ay TÜİK tarafından açıklanıyor. 2015 Mayıs dönemine ait kira zam oranları bugün açıklandı.Peki Mayıs ayı kira artışı yüzde kaç?

Mayıs ayında kiralar ne kadar artacak?

Kira kontratı sona eren ve kira kontratını yenileyen kiracıların ödedikleri yıllık kira bedeline ev sahibi tarafından belli oranlarda zam yapılıyor.Peki mayıs ayında kiralar ne kadar artacak?

Kira artış oranı Mayıs 2015!

Taşınmaz kiralamalarında yenilenen kira döneminde kira bedeline zam yapılıyor. Ancak bu zam taşınmaz sahibinin istediği oranda değil, kanunda belirtilen oranlarda yapılıyor.İşte kira artış oranı Mayıs 2015..