02 / 05 / 2024

Internetten kira geliri beyannamesi nasıl verilir

İnternetten kira beyannamesi nasıl verilir?

Ev ve işyeri gibi taşınmaz mallardan kira geliri elde eden kimselerin, gelirlerinin vergisi için öncelikle beyan vermeleri gerekiyor. Peki internetten kira beyannamesi nasıl verilir? diyorsanız işte yanıtı...

Kira beyannamesini internetten nasıl verebilirim?

Kira vergisi için beyannamelerin 31 Mart tarihine kadar verilmesi gerekiyor. Vergi beyannamesi vergi dairesine gidilerek verildiği gibi, internet üzerinden de verilebiliyor.Peki kira beyannamesini internetten nasıl verebilirim?

İnternetten kira geliri beyannamesi nasıl verilir?

Kira geliri vergisi mükellefleri, vergi ödemelerinden önce kira beyannamesi veriyor.Peki internetten kira geliri beyannamesi nasıl verilir?İşte internetten kira beyannamesi verme işlemleri..

Kira geliri için e-beyanname nasıl verilir?

2014 takvim yılı içerisinde gayrimenkul kira geliri elde edenler için, 2015 yılında gelir vergisi beyannamesini vermesi gerekiyor.Peki kira geliri için e-beyanname nasıl verilir?

Kira geliri beyanname dönemi başladı!

Mesken ve işyeri kira geliri elde eden mükelleflerin Gayrimenkul Sermaye İradı beyan dönemi 1 Mart 2014’te başlayıp 25 Mart 2014 akşamı sona eriyor. 2013 yılı içinde kira geliri elde eden mükelleflerin bu süreler içinde beyannamelerini vermeleri gerekiyor