26 / 04 / 2024

2018 belediye çalışma saatleri!

 2018 belediye çalışma saatleri!

Belediye sınırları içerisinde bulunan taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede çalışma saatleri içerisinde yapılıyor. İşte 2018 belediye çalışma saatleri...


Belediyeler, il, ilçe, bucak gibi yerleşim yerlerindeki sokakların bakımı, temizlik, aydınlatma, su, esnafın denetimi gibi kamu hizmetleri ile ilgileniyor. 


Ayrıca belediye sınırları içerisinde bulunan arsa, arazi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor.  


Belediyenin imar biriminde, inşaat ruhsat ve iskan işlemleri yapılırken, tahsilat biriminde ise vergi dönemlerinde taşınmaz malların emlak ve çevre temizlik vergisi borçları ödeniyor.


Peki, 2018 yılında belediyeler kaçta açılıyor?  2018 yılında belediyeler kaçta kapanıyor? diyorsanız işte 2018 belediye çalışma saatleri..


2018 Belediye çalışma saatleri  


Belediyeler sabah saat 08:00 ile akşam 17:00'a kadar hizmet veriyor. Ancak saat 12:00 ile 13:00 arası öğle molası verildiği için bu saatlerde hizmet veremiyor.    


Belediyeler hafta içi hizmet veriyor. Vergi dönemi içerisinde belediyenizin hafta sonu hizmet verip vermediğini, bağlı olduğunuz belediyeyi arayarak öğrenebilirsiniz.


 

 

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com