18 / 10 / 2024

Ümraniye Meydan Evleri'nde kira garantisi 2 bin TL! Yeni Proje!

 Ümraniye Meydan Evleri'nde kira garantisi 2 bin TL! Yeni Proje!

Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Ümraniye Meydan Evleri projesi 116 daireden meydana geliyor. Projenin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor..


3 bin 500 metre karelik arsa alanına sahip olan Ümraniye Meydan Evleri projesi  Arter İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.  Projede satışlar başladı. 


Toplam 116 daireden meydana gelen Meydan Evleri  projesi Ümraniye'de Meydan AVM, Buyaka AVM ve İKEA AVM ile komşu noktada Casper Plaza’nın ise tam karşısında yükseliyor. 


Resmi teslim tarihinin Ocak 2020 olarak belirlenen  Ümraniye Meydan Evleri Mayıs 2019’da erken teslim edebilmek için şantiye iş programında çalışmalar yürütülüyor. 


 Ümraniye Meydan Evleri


Kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen projedeki konutların kira getirisinin ise 2 bin TL’den başlaması öngörülüyor. Projenin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor.


Üsküdar-Çekmeköy Metro hattına, Kültürel ve sosyal alanlar ile İş merkezlerine olan yakınlığıyla ön plana çıkan Ümraniye Meydan Evleri projesinde 1+1 daireler 44 metrekare 2+1 daireler 125 metrekare 3+1 daireler 148 metrekare 4+1 daireler ise 170 metrekare olarak dizayn ediliyor. 


 Meydan Evleri Arter İnşaat projesinde Site Cafe, Kütüphane ve Fitness Gym faaliyet alanları da yer alıyor. Yaklaşık 2 bin 500 metrekare peyzaj edilen bahçe alanında ise çocuk yüzme havuzu, oturma, dinlenme grupları ve çocuk oyun köşesi mevcut.

 

 


Tel: 0(216) 443 73 73

Web: http://www.meydanevleri.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler