20 / 04 / 2024

Mercan Tuzla Vesen Yalıları ön talep topluyor! Yeni proje!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları ön talep topluyor! Yeni proje!

Vesen Yapı tarafından T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kuruluşu İller Bankası güvencesi ile hayata geçirilen Mercan Tuzla Vesen Yalıları ön talep topluyor.


Mega kentin denize sıfır, özel kumsallı ilk ve tek projesi

Lokasyonuyla dikkat çeken Mercan Tuzla Vesen Yalıları, mega kent İstanbul’da denize sıfır konumu ile yeni nesil, ayrıcalıklı bir yalı yaşamı sunuyor. Projede yer alan özel kumsal, ferah balkonlar,  büyük, kullanışlı ve yüksek tavanlı daireler,  geniş yeşil alanlar, zengin sosyal tesislerle lüks ön plana çıkarılıyor. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde yapay göletler, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, zen bahçeleri, macera temalı survivor çocuk parkı yer alıyor. 

3 bin 850 metrekarelik açık hava spor merkezi, 1.625 metrekare kapalı sosyal tesisin yer aldığı proje 40 bin 795 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 

158 yalı dairesinin yer aldığı Mercan Tuzla Vesen Yalıları 16 blok halinde inşa ediliyor. Projede 158 adet konuta yer veriliyor. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları ön talep topluyor! Yeni proje!

En küçük yalı dairesinin 214 metrekare olarak tasarlandığı Mercan Tuzla Vesen Yalıları projesinde yer alan konutlar 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki konutların 26 metrekare ile 117 metrekare arasında teraslar, 52 metrekare ile 270 metrekare arasında bahçe kullanım alanları yer alıyor.

Hem karadan hem de denizden ulaşmak mümkün

Mercan Tuzla Vesen Yalıları konumuyla da dikkat çekiyor. Projeye karadan değil, deniz üzerinden de ulaşılabiliyor. Mercan Tuzla Vesen Yalıları TEM Otoyolu ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, Marmaray ve E5 Karayolu’na 5 dakika,  hastanelere ve üniversitelere 10 kilometre, bölgedeki alışveriş merkezlerine ise 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Büyükyalı'da fırsat var! İşte Büyükyalı fiyat listesi Mart 2022...

Web: http://vesen.com.tr/