05 / 05 / 2024

İz Park Kartal yok tarifi!

 İz Park Kartal yok tarifi!

İzpark, Kartal'da, Egeyapı Group tarafından yükselecek olan yeni bir proje!



Ofis konseptiyle hayata geçirilecek olan İzpark projesi Kartal'da yükselecek. İzpark projesinin Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 km, yeni açılan adliye sarayına 1,5 km mesafesi bulunuyor. 


Kentsel dönüşüm projeleri ve Merkezi İş Alanı’nın (MIA) kesiştiği noktada yükselen İzpark, aynı zamanda yakın bir gelecekte Asya ve Avrupa kıtalarını su altı tüneli ile birleştirecek olan raylı sisteme birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. Şehrin önemli bağlantı yollarına yakınlığıyla dikkat çeken İzpark projesinin satışları ve tanıtımı İztower satış ofisinden yürütülüyor. 


İzTower projesinde bulunan İzpark satış ofisine D100 İstanbul yönünden ulaşım için Yakacık ve Çevreyolu sapağından sağa girin. Kartal köprüsü üzerinden ilerleyin. Soğanlık Yeni Yakacık yan yol tabelasındnan dönerek 500 metre ilerleyin. İz Tower'a ulaşabilirsiniz. 


D100 Gebze yönünden satış ofisine ulaşım için Yakacık ve Çevreyolu sapağından sağa girin. Işıklardan Soğanlık Yeni Yakacık yan yol tabelasından dönerek 500 metre ilerleyin. Tem yönünden ulaşmak istiyorsanız gişelerden sonra ikinci sapak olan Soğanlık Yeni Yakacık yan yol tabelasından girip, Real'den sağa d önün, 300 metre ilerleyin.


 İz Park Kartal yok tarifi!


Satış Ofisi

Orta Mah. Yalnız Selvi Cad. No: 31 Kartal / İstanbul

Telefon0(216) 671 07 03

Faks0(216) 671 07 07

E-posta[email protected]

www.izpark.com.tr




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri