26 / 04 / 2024

Valle Lacus projesinde villa fiyatları 1.5 milyon dolardan başlıyor!

 Valle Lacus projesinde villa fiyatları 1.5 milyon dolardan başlıyor!

Büyükçekmece'de inşa edilen Valle Lacus projesinde vilların satış fiyatları 1.500.000 USD ve 1.750.000 USD arasında konum ve özelliklerine göre değişiklik gösteriyor


Kulak İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş nin grup şirketlerinden olan KLK Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş olarak 2012 yılında Büyükçekmece ve Basın Ekspres te iki farklı proje gerçekleştirilecektir.  

Büyükçekmece göl havzası alanında bulunan Valle Lacus projesi 110.000 m2 alan üzerinde 44 adet villadan oluşmaktadır. Toplam inşaat alanı 13.000 m2 dir. Projede her villaya ait 2.000 m2 özel bahçeler bulunmaktadır. Villalar Breeam International Sertifikası ile sertifikalandırılmaktadır. Projede kullanılacak olan yenilenebilir enerji sistemleri ile villalara ait havuzların ısıtması da dahil olmak üzere ısınma maliyetleri minimize edilmiştir. Şehir merkezine olan yakınlığı ve kolay ulaşım imkanları sayesinde göl kenarında doğa ile içi içe bir yaşam sunmaktadır. Villa içinde doğal ışık geniş iç bahçe ile sağlanmaktadır. Gün ışığı ve rüzgar yönlerine göre konumlandırma sayesinde gün ışığından maksimum fayda sağlanmaktadır. Vilların satış fiyatları 1.500.000 USD ve 1.750.000 USD arasında konum ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Villaların teslimleri 2014 sonunda gerçekleştirilecektir. 

Fark yaratmak amacıyla tasarlanmış geniş bahçe alanlarına sahip olan ve uluslar arası kriterlere göre sertifikalandırılacak olan villalar iç fonksiyon özellikleri, düşük işletme maliyetleri ile şehrin karmaşasından uzakta rahat ve konforlu bir yaşam sunmaktadır.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri