27 / 04 / 2024

Valle Lacus fiyatları! 1 milyon 500 bin dolara! 24 ayda teslim!

 Valle Lacus fiyatları! 1 milyon 500 bin dolara! 24 ayda teslim!

Kulak İnşaat, 110 dönümlük özel tasarlanan peyzaj alanına 44 villadan oluşan Valle Lacus projesini uluslararası standartlarda inşa ediyor...


1943 yılında Adana’da kurulan Kulak İnşaat, yurtdışı projelerine devam ederken İstanbul’da 2011 yılı itibari ile KLK Gayrimenkul Geliştirme şirketi adı altında çalışmalara başladı. İlk projesini de villa konsepti olarak Büyükçekmece bölgesini seçti.


KLK Gayrimenkul Geliştirme Genel Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, İstanbul’daki  projesi ile ilgili bilgi verirken, “ Doğru zamanda,doğru programlarla, doğru işler yapmak için buradayız. İstanbul’u yakından tanıyoruz. Biz de belirli gelir seviyesindeki insanımıza konut olarak hizmet vermek istedik. Yaklaşık 800 m2 net alanlı tripleks villalar yapmaya karar verdik. Uluslararası sertifikalı proje de,  her villanın 2 dönüm bahçesinin yanında birde iç bahçe olsun istedik. Son teknolojinin kullanıldığı ancak daha uygun fiyatlarda tasarladığımız projenin beğenileceğini umuyoruz.” dedi.


Fiyatların 1.5 milyon dolardan başlayacağı projenin toplam maliyeti 45 milyon dolar olarak belirleniyor.Hafriyat çalışmaları sürerken 24 ayda projeyi bitirip teslim edilmesi planlanan proje satışa çıktı. 


Proje kapsamında hava kaynaklı elektrikle çalışan ısı pompaları sayesinde ısınma ve soğutma maliyetlerinin 

minimum seviyelere düşürüldüğü, özel biyolojik arıtma sistemleri sayesinde gri sulardan geri dönüşüm sağlanıyor. Sosyal tesis alanında projenin tamamına hizmet eden  jeneratör sistemi, açık ve kapalı havuzlar, fitness alanları,sauna ve buhar odaları, teraslı restoran alanı,açık- kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları ile doğa içerisinde farklı bir yaşam sunuyor. 


Valle Lacus’ta yeşil hayat ilk günden hazır olacak. Birçok projeden farklı olarak sadece genel kullanım alanları değil, villa bahçeleri de peyzaj çalışmaları dahilinde dikilecek binlerce ağaç sayesinde adeta minik bir koru haline gelerek yeşilin en güzel renklerini yeni yaşam alanlarına taşıyacak.


KLK Gayrimenkul’un 2. projesi de İstanbul Avrupa Yakası’nda Basın Ekspres Yolu üzerinde gerçekleşecek. Karma proje olarak planlanan projede bulvar mağazaları, rezidans ve apart otel bulunacak. 2013 yılının son çeyreğinde satışa çıkacak olan proje 2 yıl içinde teslim edilecek.


0 212 283 09 43

www.kulakco.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri