09 / 05 / 2024

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge oturma koşulu ve iade işlemleri!

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge oturma koşulu ve iade işlemleri!

18. 19. ve 23. Bölge'de toplamda 1.500 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+1 ile 4+1 arasında değişiyor. İşte TOKİ Kayaşehir 23. Bölge oturma koşulu ve iade işlemleri...


Toplamda 400 daireden meydana gelen 23. Bölge'de dairelerin teslimleri sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde yapılıyor. TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de daire seçenekleri 2+1 olarak dizayn edildi. 


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de ödeme planı kapsamında aylık taksitler 657, 90 TL'den başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin İstanbul İli’ndeki tüm şubeleri  aracılığıyla kabul ediliyor. 


Alt gelir grubu için satışa sunulacak daireler için başvuru dönemi 23 Mart ile 30 Nisan arasında yapılacak. Projede kura çekilişi 7 Mayıs 2015'te gerçekleşecek. 


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge oturma koşulu ve iade işlemleri!

Alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.


Ayrıca, sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilecektir.


Gerçeğe aykırı beyanda bulunulması halinde, kurada hak sahibi olanların konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek gerekli hallerde ödenen peşinat tutarları irat kaydedilecek ve ödenen taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.


İdare gerek görmesi halinde satışa sunulan konutlardan bir kısmını veya tamamını satıştan çekmeye yetkilidir. Gayrimenkul Satış İşlemleri Özel Hukuk Hükümlerine tabidir


Kayaşehir 23. Bölge TOKİ satış duyurusu için tıklayın

Kayaşehir 23. Bölge TOKİ fiyat listesi için tıklayın




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016