09 / 05 / 2024

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvurusu için gerekli belgeler!

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvurusu için gerekli belgeler!

Aylık taksitlerin 657, 90 TL'den başlangıç gösterdiği projede daire tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. Peki TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvurusu için gerekli belgeler neler?


TOKİ'nin Kayaşehir'de hayata geçirdiği projede daire fiyatları alt gelir grubuna göre belirlendi. Toplamda 400 daireden meydana gelen 23. Bölge'de başvuru dönemi 23 Mart'ta başlıyor ve 30 Nisan'a kadar kabul ediliyor. 


Sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslimlerin gerçekleşmesi planlanan TOKİ Kayaşehir 23. Bölge'de başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin İstanbul İli’ndeki tüm şubeleri aracılığıyla alınacak. 


Ödeme planı kapsamında 180 ay vade yapılan projede yüzde 12 peşin ödeme yapıldıktan sonra aylık taksitler 657, 90 TL'den  başlangıç gösteriyor. 


İşte kura çekiminin 7 Mayıs 2015 olarak belirlendiği TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvurusu için gerekli belgeler!


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge başvurusu için gerekli belgeler!


Başvuru sahipleri, Nüfus Cüzdanı fotokopisini ve ayrıca;


Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri, kredi kullanım durumuna göre T.C. Emekli Sandığından alacakları “Belgeyi”


Engelli vatandaşlarımız, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından

verilen kimlik kartının fotokopisi veya tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınmış sağlık heyet raporunu (en az % 40 engelli olduğuna dair) ibraz edeceklerdir.


Başvuru Formu ile birlikte yukarıda yer alan belgeler eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.


TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satış duyurusu için tıklayın

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge fiyat listesi için tıklayın




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016