13 / 05 / 2024

400 yataklı Toki Hastanesi'nde çalışmalar sürüyor!

 400 yataklı Toki Hastanesi'nde çalışmalar sürüyor!

Hastane 68 bin 848 metrekare alan üzerine kuruluyor ve 10 katlı olarak inşa ediliyor. Statik olarak depreme dayanıklılık düşünülerek on yedi farklı blok oluşturulan hastane bütün halinde tek bina olarak çalışıyor.


 

TOKİ Sultanbeyli Devlet Hastanesi hizmet vermeye başladı!


Hastane 68 bin 848 metrekare alan üzerine kuruluyor ve 10 katlı olarak inşa ediliyor. Statik olarak depreme dayanıklılık düşünülerek on yedi farklı blok oluşturulan hastane bütün halinde tek bina olarak çalışıyor. Hastanenin kapalı ve açık olmak üzere yaklaşık 400 araçlık iki otoparkı bulunurken, inşaatında ise 300 kişilik bir ekip çalışıyor. 


Hastanenin hızlı tamamlanması için hem kaba imalat hem de ince imalat birlikte yürütüldü. Hastanede bir kişilik ve iki kişilik oda tipleri bulunuyor. Sultanbeyli sağlık alanında bugüne kadar bazı cevap verebilecek nitelikte inşa ediliyor. Devlet haşımla ya da özel vasıtayla çok kolay ulaşılabiliyor. bir de lokal ameliyathane var. Son teknolojinin rinci ve ikinci basamak yeni doğan ünitesi de mevtılar yaşadı. Mevcut hastane ilçenin sorunlarına tam tanesi konum olarak trafikten ve şehrin gürültüsün- Teferrüç Tepe Ormanı'yla bitişik olan Hastane ortam ürünleriyle donatılacak olan ameliyathanede 16 cut. İlçe halkının en iyi şartlarda, en güzel hizmeti anlamıyla cevap veremiyor. Yapılacak olan 400 ya- den uzak bir noktada bulunuyor. Hava kirliliğinin ve olarak oldukça uygun bir alanda. Hastanede 10 adet yatak bulunuyor. Toplamda 35 yataklı dört adet alması için devlet hastanesinde her şey en ince aytaklı dev hastane, ilçenin ihtiyaçlarına tam olarak trafik sorununun yaşanmadığı bölgeye toplu ula- tam teşekküllü ameliyathane bulunuyor ve ayrıca yoğun bakım ünitesinin var olduğu hastanede, bi- rıntısına kadar düşüldü


Gerçek Vizyon 





Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016