16 / 04 / 2024

Lapis Han Kartal projesinde ofisler yüzde 27 oranında doldu!

 Lapis Han Kartal projesinde ofisler yüzde 27 oranında doldu!

Teslimler için geri sayımın başladığı Lapis Han’da ofislerdeki doluluk oranı yüzde 27’lere ulaştı. Ofis ve mağazalarda kiralama döneminin yaşandığı projede, henüz teslimler yapılmadan ofisler dolmaya başladı.


Satışların büyük ölçüde tamamlandığı Lapis Han’da teslim heyecanı başladı. 10 Mart itibariyle anahtar teslimlerinin başlayacağı projede; ofis doluluk oranı ise yüzde 27’lere ulaştı. Henüz teslimlerin yapılmadığı projedeki doluluk oranıyla ilgili konuşan Evrim Karayel, “Teslimlerimiz için geri sayıma başladığımız bu günlerde ofislerimizdeki doluluk oranı yüzde 27’e ulaştı. Doluluk oranı her geçen gün artarak devam ediyor. Ofis ve mağaza kiralamalarının devam ettiği projemizde yavaş yavaş hareketliliğin başlamasına şahit olmak heyecan verici. Mart’ın 10’u gibi anahtar teslimlerine başlayacağız...” diye konuştu.

 

Projedeki mağazalar için restoran, cafe, kuru temizleme, kuaför gibi sektörlerden yoğun talep aldıklarını söyleyen Karayel, “Bu mağazalar yaklaşık 1500 kişiye hitap edecek. Bunun yanı sıra çevreden gelen kişilerin de kullanımına açık olacak. Mağaza sayımız az olduğu için doğru firmalarla anlaşmaya varmak istiyoruz. Ofis kullanıcıları ile kaliteli markaları buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.  Lapis Han’da bitmiş ve full teslim olarak teslim edilecek ofisler ise gerek ulaşım kolaylığı gerekse sunduğu özellikler bakımından büyük ilgi görüyor. Metronun yanı başında yer alan Lapis Han, full konfor ayrıcalığı ile sahiplerine ayrıcalıklı bir çalışma ortamı sunuyor. Resepsiyon hizmetleri, asistan hizmetleri, her katta toplantı odaları, her katta arşiv odaları, kargo dağıtım ve toplama hizmetleri, video konferans odası ve büyük toplantı odası gibi ayrıcalıklara sahip olan Lapis Han’da; yeşil alanların genişliği, camların açılabiliyor olması, çocuk oyun odası- etüd odalarının olması ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar ve masaj odalarının bulunması kiralama görüşmelerini olumlu etkiliyor.

 

Rakamlarla Lapis Han

Toplam 6 bin 897 metrekare arazi üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Lapis Han; 160 ofis ve 26 mağazadan meydana geliyor. Yaklaşık 3 bin metrekare sosyal donatı ve sosyallaşme alanı bulunan Lapis Han’da alanları 57 ila 2 bin metrekare olan ve istendiği takdirde birleştirilebilen lego ofisler bulunuyor. Kartal’da, E-5 aksının tam üzerinde, metronun çıkış noktasında yüksek görünürlük ve prestije sahip Lapis Han ‘yaşayan bina’ konseptiyle inşa ediliyor.  Lapis Han’ın zemin katında cafe, restoran ve 1100 metrekare avlu yer alıyor. En iyi teknolojilerle donatılan projede her 57 metrekarelik alan için bir otopark veriliyor. İnşaatına Şubat 2013’de başlanan proje, Mart 2014’de son kullanıcılara teslim edilecek. Proje, E-5 üzerinde, Kartal- Soğanlık Metro İstasyonu’na 9 adım, Adalet Sarayı ve Kartal Araştırma Hastanesi’ne 1 km, Marmaray Tren İstasyonu ve sahil yoluna 2 km, Kartal İdo’ya 3 km, TEM Otoyolu’na 10 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 29 dk, Marmaray bağlantısı entegrasyonu ile; Levent’e 35 dk, Bakırköy’e 60dk, Atatürk Havalimanı’na 70 dk mesafede bulunuyor.




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı