29 / 03 / 2024

Gürallar Yapı Lapis Han'da kiralamalar başladı!

 Gürallar Yapı Lapis Han'da kiralamalar başladı!

Lapis Han'da kiralamalar başladı. Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, satışların büyük ölçüde tamamlandığı projede ofis ve mağazaların kiralanmalarıyla ilgili çalışmalara başladıklarını belirtti...



2013-2014 yılında Türkiye, Avrupa ve dünyanın en iyi ofis geliştirme projesi seçilen Lapis Han'da kiralamalar başladı. Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, satışların büyük ölçüde tamamlandığı projede ofis ve mağazaların kiralanmalarıyla ilgili çalışmalara başladıklarını belirtti. 


Karayel, şöyle devam etti: "Projemizde sınırlı sayıda bulunan mağazalar için restoran, cafe, kuru temizleme, kuaför gibi sektörlerden yoğun talep alıyoruz. Bu mağazalar yaklaşık bin 500 kişiye hitap edecek. Bunun yanı sıra çevreden de gelen kişilerin kullanımına açık olacak. Mağaza sayımız az olduğu için doğru firmalarla anlaşmaya varmak istiyoruz. Mart ayının sonunda teslimlerimize başlayacağız. Bu anlamda zamanımız çok değerli. Ofis kullanıcıları ile kaliteli markaları buluşturmayı hedefliyoruz." 


Sabah Gazetesi