18 / 04 / 2024

Lapis Han projesinde kiralamalar başladı!

Lapis Han projesinde kiralamalar başladı!

Lapis Han projesinde kiralamalar başladı. Gürallar Yapı tarafından hayata geçirilen proje "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile tanıtılıyor.


Gürallar Yapı imzasıyla yükselen Lapis Han projesinde 160 ofis ve 40 mağaza bulunuyor. 32 bin metrekare alan üzerinde yükselen Lapis Han projesinde kiralamalar başladı.


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lapis Han projesinde ofislerin büyüklükleri 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Lapis Han projesinde kiralık ofislerin metrekare birim fiyatları 28 ile 30 TL arasında değişiyor.  "Lapis Han'da nefes alacak çok yeriniz var" sloganı ile satış süreci devam ediyor.


Sınırlı sayıda satılık ofislerin bulunduğu Lapis Han projesinde ofislerin satış fiyatları metrekare birim olarak 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 


Lapis Han projesinde kiralamalar başladı. Proje ofisler isteğe bağlı olarak tek katta 2 bin metrekareye kadar büyütülebiliyor. Genel kullanıma açık kat bahçeleri bulunan proje 12 kattan meydana geliyor.


Lapis Han projesi konum olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Adalet Sarayı'na 1 kilometre, Kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre ve Soğanlık metro istanyonunun önünde yer alıyor. 


Lapis Han satış ofisi

Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı