23 / 04 / 2024

Fer Yapı Kağıthane fiyat!

 Fer Yapı Kağıthane fiyat!

150 milyon lira yatırım bedeli ile inşa edilen ve ofis projesi olarak kampüs ofis sistemi ile hayata geçirilecek olan Fer Yapı Kağıthane fiyat bilgileri...


Fer Yapı Kağıthane fiyat bilgileri haberimizde bulunuyor. Fer Yapı bir çok yerde inşa ettiği konut ve ofis projeleri ile dikkat çekmeye devam ederken, şimdi de yine ulaşım açısından çok avantajlı bir bölge olan Kağıthane'de ofis projesi inşa ediyor.


Fer Yapı Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. Fer Yapı tarafından inşa edilen Fer Yapı Kağıthane projesi kampüs ofis sistemi ile yükseliyor. 


Dünyada bir çok yerde kullanımı yaygın olan kampüs ofis sistemi Türkiye'de ilk kez fer Yapı tarafından inşa ediliyor.


150 milyon lira yatırım bedeli bulunan Fer Yapı Kağıthane projesi 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Proje, Kağıthane Belediyesi'nin karşısında Çeliker arazisi üzerinde konumlandırılıyor.


İçinde yer alan ofis büyüklüklerinin 40 metrekare ile 1000 metrekare arasında farklılık gösterdiği Fer Yapı Kağıthane projesinde bir çok ödeme seçeneği bulunuyor. 


Fer Yapı Kağıthane fiyat!


Fer Yapı Kağıthane fiyat bilgisine göre projedeki ofisler 2 bin 970 dolardan başlayan metrekare fiyatları ile satılıyor.


Projede; mağazalar, kafeler ve restoranların yanı sıra 6 bin metrekarelik meydan, spa, sauna, dinlenme alanları, seminer odaları ve toplantı odaları bulunuyor.



Telefon: 0212 272 49 09

Web Adresi: www.premierkampusofis.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com