13 / 05 / 2024

Soyak Mavişehir Optimus’ta 245 bin liraya bahçeli dubleks!

 Soyak Mavişehir Optimus’ta 245 bin liraya bahçeli dubleks!

Soyak Mavişehir Optimus projesinde bahçeli dubleks daireler 245 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor!



Soyak Mavişehir Optimus projesi İzmir’de yaşama geçirilen bir proje. Projede başlatılan kampanyayla 11 Haziran’a kadar yüzde 0,99 faiz oranıyla bahçeli dubleks ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Fiyatlar 245 bin liradan başlıyor. Peşinat olarak ise konut fiyatının yüzde 5’i ödeniyor. 


Soyak Mavişehir Optimus projesinde açık ve kapalı otoparklar, engelli ve çocuk arabalarına uygun yollar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun parkı gibi özellikler bulunuyor.  


Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor. 


Soyak Mavişehir Optimus projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Karşıyaka’daki Soyak Mavişehir Optimus satış ofisi hafta içi ve hafta sonu,  Müşteri Hizmetleri ise 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat hizmet veriyor.