19 / 04 / 2024

Mavişehir Optimus'ta 6 Şubat'a kadar evler dayalı döşeli!

 Mavişehir Optimus'ta 6 Şubat'a kadar evler dayalı döşeli!

Mavişehir Optimus projesinde yüzde 1 KDV taahhütü ve Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’yle cazip faiz oranları sunan Soyak MavişehirOptimus’un 6 Şubat’a kadar sürecek kampanyasında daireler dayalı döşeli...


Türkiye konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olan Soyak, İzmir’in ilk yeşil sitesi olan ve LEED sertifaikalı Soyak MavişehirOptimus’ta yeni bir kampanyaya başladı. Sadece 250 daire ile sınırlı kampanyada sadece yüzde 1 peşinat ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. 1.915 TL’den başlayan  peşinatlaSoyak MavişehirOptimus projesinden ev sahibi olmak isteyenler, Avantajlı Yeşil Konut Kredisi kullanabiliyorlar. 120 ay vadeyle 0.74 faiz oranıyla ödeme yapabiliyorlar. yüzde 1 KDV fırsatı da içeren kampanyadahilinde daireler dayalı döşeli olarak satışa sunuluyor. Leed Gold sertifikalı İzmir’in ilk yeşil sitesi Soyak MavişehirOptimus’ta bu kampanya 6 Şubat’a kadar sürüyor.



LEED GOLD sertifikası adayı Soyak MavişehirOptimus çevreye duyarlı, enerji tasarrufunu esas alan akıllı çözümleriyle, konut sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Binalarda her türlü sistemin enerji tüketimi takip edilerek tasarruf önlemlerinin devamlılığı sağlanabilecek her odaya konan termostatik vana ile evin ısı kontrolünü ev sakinleri istediği gibi ayarlayabilecek. Bu şekilde ısı enerjisinden tasarruf sağlanmış olacak. Pencerelerden içeriye bol gün ışığı girebilsin ve lambalar daha geç yakılsın diye pencere alanları ve yükseklikleri geniş, oda derinlikleri optimumda tutuluyor, site ve ev içi elektrik armatürleri en az enerji tüketen modellerden seçiliyor. Isı yalıtımı uluslar arası standartlarda yapılıyor. Tüm bu uygulamalarla elektrik faturalarından ve aidat masraflarından tasarruf sağlanmış olacak. 


Soyak MavişehirOptimus projelerinde elektrikli araçlar da düşünülüyor. Elektrikli araçları şarj edebilmek için şarj üniteleri yerleştiriliyor. Düşük emisyonlu araçlar ve carpool/servis araçları/ uzun araçlar için özel ve öncelikli park yerleri yapılıyor. Soyak MavişehirOptimus projesinde konut sakinleri rahat rahat nefes alsın, daha az kimyasal etkiye maruz kalsın diye, binalar yapılırken çevre dostu boya ve inşaat malzemeleri kullanılıp, solventiçerikli ürünler kullanılmıyor. 


Soyak MavişehirOptimus projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Karşıyaka’daki Soyak MavişehirOptimus satış ofisi hafta içi ve hafta sonu,  444 0 795 numaralı Müşteri Hizmetleri de 7 gün 24 saat hizmet veriyor.


444 0 795 


www.soyak.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler