29 / 03 / 2024

Mavişehir Optimus'ta yüzde 1 peşinatla 216 daire!

 Mavişehir Optimus'ta yüzde 1 peşinatla 216 daire!

İzmir’in ilk yeşil sitesi olan ve LEED sertifaikalı Soyak MavişehirOptimus’ta yeni bir kampanyaya başladı. Projede kampanya kapsamında yüzde 1 peşinatla 216 daire sahiplerini bekliyor...


Türkiye konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olan Soyak,  İzmir’de yer alan Soyak Mavişehir Optimus projesinde  konut sahibi olmak isteyenleri sadece %1 peşinatla ev sahibi yapıyor. Üstelik %1 KDV ve Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’yle Soyak Mavişehir Optimus’un  kampanyasında dairelerin tamamı dayalı döşeli olarak satışa sunuluyor.

 


Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü ve yenilikçi projelere imza atan Soyak, İzmir’in ilk yeşil sitesi olan ve LEED sertifaikalı Soyak MavişehirOptimus’ta yeni bir kampanyaya başladı. 120 ay vadeyle 0.74 faiz oranıyla ödeme yapabilen 216 daire ile sınırlı kampanyada sadece %1 peşinat ödeyerek ev sahibi olmak mümkün. 1.915 TL’den başlayan  peşinatla Soyak Mavişehir Optimus projesinden ev sahibi olmak isteyenler, Avantajlı Yeşil Konut Kredisi kullanabiliyorlar. %1 KDV fırsatı da içeren kampanya dahilinde daireler dayalı döşeli olarak satışa sunuluyor.


 


Soyak Mavişehir Optimus’un son kampanyası hakkında konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M.Emre Çamlıbel “Son yapılan KDV düzenlemesiyle birlikte orta gelir grubuna hitap eden konutlardan yüzde 1 KDV alınması gerekirken, arazi değeri esas alındığı için bu oran yüzde 8, hatta bazı yerlerde yüzde 18 baremine takılabilir. Bu da konut alıcısına ekstra bir yük getirecek gibi görünüyor. Ancak şimdi Soyak Mavişehir Optimus Projesi’nde %1 KDV imkanına sahip olan konutlardan satın alanlar bu konuda daha şanslı olacaklar. Üstelik son yapılan bu kampanya %1 peşinatla konut sahibi olma imkanını sağlıyor. Hem alırken hem de otururken kazandırmaya devam edecek olan Soyak Mavişehir Optimus projesi, İzmir için tasarlanan ilk yeşil site olma özelliğine sahip” dedi.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri