02 / 05 / 2024

Soyak Mavişehir Optimus'da 164 bin TL'ye!

 Soyak Mavişehir Optimus'da 164 bin TL'ye!

Soyak, İzmir Mavişehir Optimus projesinin satış ofisinde İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerini ağırladı...



Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak, İzmir’ de Mavişehir Optimus projesi satış ofisinde geleceğin mimarlarını ağırladı. İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Mimarlık öğrencilerinden 50 kişilik bir grup “Proje Eğitimi” kapsamında İzmir Mavişehir Optimus projesini seçtiler ve Soyak mimarları ve yetkililerinden projenin tasarlanmasından gerçekleşmesine kadar olan süreçle ilgili bilgi aldılar. Öğrenciler Soyak Mavişehir Optimus projesinin maketi üzerinde incelemeler yaparak, teknik çizimleri incelediler.


 Soyak Mavişehir Optimus

 

Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, İzmir’de Mavişehir Optimus’la günümüz insanının yaşam tarzına daha uygun olan 'ideal' büyüklüklerde konut konseptini yarattı. İzmirlilere lüksü ve konforu bir arada sunan modern teknolojinin kullanıldığı Soyak Mavişehir Optimus, hayalleri süsleyen bahçeli ev konseptini de ulaşılabilir kılıyor. Adını ‘ideal’den alan Soyak Mavişehir Optimus’ta yaşam alanları ve daireler ismine yakışır şekilde ideal ölçülere ve yüksek standartlara sahip. Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.


Soyak, İzmir Mavişehir Optimus projesinde fiyatlar şöyle şekilleniyor;


1+1'ler 164.000 TL,

2+1'ler 228.000 TL,

3+1'ler 330.500 TL,

2+1 Bahçeli Dubleks'ler245.000 TL,

3+1 Bahçeli Dubleks'ler396.000 TL,

4+1 Bahçeli Dubleks'ler575.000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


www.soyak.com.tr


444 0 795