26 / 04 / 2024

Şişli İ Tower Bomonti'de 360 bin dolara!

 Şişli İ Tower Bomonti'de 360 bin dolara!

A+ ofis konsepti ile hayata geçirilen İ Tower Bomonti projesinde ofisler 360 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...


Fer Yapı ve Sinpaş GYO tarafından İ Tower Bomonti projesinde ofislere yer veriliyor. Proje, 29 katlı tek blok halinde tasarlandı.


Proje kapsamında  60 metrekare, 120 metrekare, 180 metrekare ve 300 metrekarelik ofislere yer verilen İ Tower Bomonti'de güvenlik,  concierge, toplantı odaları, spor merkezi, vale parking, VIP Lounge ve back Office gibi hizmetler de sağlanıyor.

 Şişli İ Tower Bomonti


A+ ofis konseptine sahip İ Tower Bomonti'nin mimari tasarımı Tago Mimarlık'tan Tatsuya Yamamoto ve Gökhan Aktan Altuğ'a ait.


İstanbul Şişli'de konumlandırılan İ Tower Bomonti'de ofisler 362 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projeden ofis sahibi olmak isteyenler tercih ettikleri ofisin yarı tutarını peşinat olarak ödedikten sonra, geri kalan bakiye için banka kredisi kullanabiliyor.


İ Tower Bomonti lokasyonu itibariyle, Nişantaşı’na 10 dakika, Mecidiyeköy'e 5 dakika Taksim'e 7 dakika, Beşiktaş'a ise 4 dakika mesafede bulunuyor.


0212 230 24 24

www.itowerbomonti.com

Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com