25 / 04 / 2024

Şişli Etfal Hastanesi nereye taşınıyor?

 Şişli Etfal Hastanesi nereye taşınıyor?

Şişli Etfal Hastanesi taşınıyor. Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için hastane personeli ile hasta yakınları tarafından imza kampanyası başlatıldı...


Seyrantepe ve Sarıyer Çayırbaşı’nda yapılan iki yeni hastaneye taşınacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için  imza kampanyası başlatıldı.


Hürriyet'te yer alan habere göre, Şişli Etfal Hastanesi, Seyrantepe ve Sarıyer Çayırbaşı’nda yapılan iki yeni hastaneye yerleşecek. 


Ancak hastane personeli ile hasta yakınları hastanenin taşınmasını istemiyor. Hastanenin yerinde yeniden inşa edilmesi için imza kampanyası başlatıldı.



Yerine AVM olmayacak sözü verildi

İstanbul Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Şişli Etfal Hastanesi’ni kapatmadıklarını ifade ederek şunları söyledi; "Eski binaları yenileyeceğiz. İhale şartnamesi hazırlıyoruz. 1899’daki binaların benzeri bir yapılaşma düşünüyoruz. Eski bina olarak sadece bir saat kulesi var bahçede. Diğer tüm binalar yıkılacak. Taşınmayla Şişli Etfal’den iki tane daha Şişli Etfal Hastanesi yapacağız. Toplam 3 Şişli Etfal Hastanesi olacak" Memişoğlu, hastane yerine AVM yapılmayacağı sözünü verdi.