23 / 04 / 2024

Ukra İnşaat Ukra City hakkında açıklama yaptı!

 Ukra İnşaat Ukra City hakkında açıklama yaptı!

Ukra City'nin Özyurtlar'a devri konusunda Özyurtlar İnşaat tarafından açıklama yapılmıştı. Özyurtlar, kararın henüz kesinleşmediğini söylemişti. Ukra İnşaat konu ile ilgili açıklama yaptı.


Özyurtlar İnşaat imar sorunu yaşanan ve tamamlanamayan Ukra City'nin devri ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü fakat henüz sonuçlanmadığını açıklamıştı. Konu ile ilgili yeni bir açıklama da Ukra İnşaat'tan geldi.


Ukra İnşaat'ın yaptığı açıklama şöyle;


Ukracity projemizin devri ile alakalı olarak ÖZYURTLAR A.Ş yetkilileri ile pazartesi günü yapmış olduğumuz toplantıda bizden istenen on beş adet raporla ilgili çalışmalar yapılmaktadır. Bu raporların önümüzdeki hafta içine yetiştirmek için azami gayret sarf edilmektedir.

ÖZYURTLAR A.Ş sitesinden ifade edildiği gibi çalışmalar devam etmektedir, fakat projenin taraflarının fazlalığı ve büyüklüğü dikkate alınarak bakıldığı zaman süreç başarılı bir şekilde sürmektedir. Yakın zaman içinde, raporları müteakip arsa sahipleri ile görüşmelerin başlamasını bekliyoruz.

Müşterilerimizin bu sürece katkı sağlamak ve desteklemek adına sağduyulu davranmaya davet ediyor, aksi davranış ve tutumların ortak çözüme katkı sağlamayacağını belirtmekte fayda görüyoruz.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri