28 / 03 / 2024

Ramadan Kumova: Şekerbank ile proje bazında anlaşma yaptık!

 Ramadan Kumova: Şekerbank ile proje bazında anlaşma yaptık!

Projede son 100 daire için ise vade 20 yıla çıkarıldı. Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, ' Şekerbank ile proje bazında anlaşma yaptık ' dedi...



Şekerbank yurtdışından uzun 1K vade ve düşük faiz ile borçlanarak yurt içinde vadeyi uzatmayı basardı, yası Biz de anlaşma kapsamında konut p/eya ticari ünite almak isteyenlere feo yıl vade ile satış gerçekleştirme imkanı yakaladık. Diğer bankalar da W *®uzun vadede uygun faizlerle borçf landıkları takdirde sektörde vade daha da uzar" dedi. Kumova kampanya kapsamında kısa sürede 20 daire sattıklarını ve kiracıların da ev sahibi olduğunu söyledi. 

1+1'den 4+1 e farklı büyüklükte dairenin yer aldığı projede metrekare satış fiyatı ortalama 5 bin lira olarak veriliyor. Dairelerin yüzde 16'sını 4+1 konutlar oluşturuyor. Hemen teslim edilen İstvvest'te 75 adet ticari ünitede yer alıyor. Şu ana kadar 500'e yakın dairenin teslim edildiği İstvvest'te doluluk ise 73 daireye çıktı. 

ORTAKLIK SÜRECEK İlk kez konut projesi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Cem Boyner uygun arazi bulunması durumunda ortaklığın devam edeceğini aktardı. Projenin herkesin ağzında güzel bir tat bıraktığını belirten Boyner yeni projeler için seçici olduklarını söyledi. 

İkilinin baktığı lokasyon ise Cihangir, Levent, Taksim : ve Etiler olarak sıralandı. . 

Gayrimenkul ile perakende sektörünü karşılaştıran BoyH ner, "Biz perakende günlük E 100 metre koşuyoruz inşaat ise bir maraton" dedi. 

216 Yapı, insanların bir kısmının hâlâ baraka ve geleneksel bozkır çadırlarında yaşadığı Moğolistan'da 3 bin konutluk bir inşaat projesi hayata geçirecek. Nisan ayında yapımına başlanacak olan proje Moğolistan'ın başkenti Ulanbatur'da Turnen Amgalan arazisi üzerinde yükselecek. 216 Yapı, projeyi Moğolistan'ın en büyük inşaat firmalarından biri olan Grandline ile birlikte gerçekleştirecek. 154 dönümlük bir arazi üzerinde konumlanan projenin ilk etapmda 500 konut yer alacak ve ilk teslimleri 2015'te yapılacak. 

Projede kullanılacak tüm malzemeler Türkiye'den gidecek. Projenin yapılacağı arazinin üzerinde 205 yerleşimci bulunuyor. Şirket yerleşimcilerin tamamına yakım ile anlaşma sağladı. 


Bugün




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler