25 / 04 / 2024

Orka Banyo ile kadife yumuşaklığında banyolar!

 Orka Banyo ile kadife yumuşaklığında banyolar!

Ahşapla kadifenin dengeli uyumu ile salon etkisinde banyolar UNICERA Fuarı'nda görülmeyi bekliyor. İhtişamlı ve şık bir banyo düşleyin... Özel tasarım ORKA® DRESSY ile salon etkisinde banyolar... Banyo kadife ile tanışıyor, ahşabın sıcaklığı kadifenin yumuşaklığı ile buluşuyor.



27 Şubat 2014, İstanbul – Eşsiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile banyolara modern yorumlar getiren ORKA® Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı'nda profesyonellerin beğenisine çıkıyor. 3.SALON 301-302 numaralı standında 2014 ürün serisini ziyaretçilerine sergileyen ORKA® Banyo, kadife banyo mobilyası ile salon etkisinde banyolara imza atıyor. 

 

Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA®  Banyo, üstün teknolojisi ve Ar-Ge çalışmalarıyla inovasyona ve sürdürülebilirliğe verdiği önemi ürünlerine yansıtıyor. Birinci sınıf kaliteli malzemeleri, 20 yılı aşkın deneyimi ve el işçiliği ile sıra dışı tasarımlara dönüştürerek müşterilerine hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Ahşabın sıcaklığını banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA® Banyo, sektöründe liderliğini ve büyümesini sürdürürken, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. 

 

Özel tasarım olarak üretilen ORKA® DRESSY'nin konseptinde, kadife döşemeli çekmece önleri, mürdüm rengi ahşap çerçeveli biçimli ayna, ve mürdüm rengi simli cam tezgah öne çıkıyor. Gövdede kullanılan mürdüm parlak lake yüzey ile tamamlanan model, üst çekmecesinde yer alan çekmece içi organizeri ve Blum raylı frenli çekmeceleri ile işlevselliği de sağlıyor. 

 

Sanatsal dokunuşun banyodaki yansıması DRESSY ile kadife yumuşaklığında banyolar ahşapla ve parlak yüzeylerle kombinleniyor. Klasikten vazgeçemeyen, iddialı mobilyaları sevenlerin tercihi olmaya aday DRESSY'e dokunduğunuz anda bıraktığı his sizi bambaşka diyarlara yolculuğa çıkaracak. Göz alıcı şıklığı ve çarpıcı renkte kadife kumaşı ile ıslak mekanlara modayı getiren DRESSY modeli ile ORKA® Banyo, banyolara farklı bir ambiyans katıyor; kumaşla ahşabı buluşturarak üstün tasarım gücünü sergiliyor. 

 

Yüksek teknolojiyi tasarımla buluşturan ORKA® Banyo, yenilikçi üretim felsefesini yansıttığı 300'den fazla ürün çeşidiyle banyo mobilya sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Tasarım + Kalite + Hizmet üçgeninde inovasyona dayalı bir üretim gerçekleştiren ORKA® Banyo, tasarım gücünü  Orka Ahşap Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Merkez: Masko Mobilyacılar Sit. 2/B No:18/20 Başakşehir 34306 İstanbul / Türkiye T: +90 212 444 66 52 F: +90 212 675 21 98 www.orkabanyo.com.tr teknoloji gücü ile birleştirip banyo mobilyalarında estetiği ve şıklığı üstün kalite ile üretiyor. Bu bağlamda, kaliteye, özgün tasarıma ve uygun fiyatlara önem veren müşteri kitlesini hedefleyen ORKA® Banyo, her bütçeye ve her mekana uygun tasarımları ile 26. UNICERA Fuarı'nda da geniş kitlelere hitap ediyor.