29 / 03 / 2024

Tema İstanbul ORKA Banyo'yu tercih ediyor!

Tema İstanbul ORKA Banyo'yu tercih ediyor!

TEMA İSTANBUL Projesi'nde ORKA® Banyo Mobilyaları tercih edildi. Yapılan ihale sonucu seçilen iki firmadan biri olan ORKA® Banyo, Temmuz 2015'te yaşamın başlayacağı toplam 3 bin 614 dairenin banyosunu uygulayarak monte ediyor.


Artaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur ortaklığı tarafından  İstanbul  'un Avrupa Yakası'nda, Halkalı Atakent'te hayata geçirilen TEMA İSTANBUL Projesi'nde ORKA® Banyo Mobilyaları tercih edildi. Yapılan ihale sonucu seçilen iki firmadan biri olan ORKA® Banyo, Temmuz 2015'te yaşamın başlayacağı toplam 3 bin 614 dairenin banyosunu uygulayarak monte ediyor. 

Projesi kapsamında, toplamda 28 farklı tip tasarım olmak üzere, 304 adet WC, bin 407 adet ebeveyn banyosu ve bin 531 adet genel banyo mobilyası kullanılıyor. Banyo dolaplarının ve ünitelerinin montajlı teslim edildiği projede ORKA® Banyo TEMA İSTANBUL sakinlerine ayrıcalıklı bir banyonun kapılarını açıyor.


Konu ile ilgili olarak görüş bildiren ORKA® Banyo Mobilyaları Genel Müdürü Nalan Yılmaz, "Firma olarak, özel projelere uygun modelleri Ar-Ge ve Ür-Ge ekiplerimizle birlikte müşterinin istekleri doğrultusunda oluşturuyoruz" diye konuştu. Yılmaz, ORKA® Banyo olarak yer aldıkları konut projelerinde mimarlar ve tasarımcılar ile birlikte çalıştıklarını, bu doğrultuda projeye özel olarak geliştirilen değişik renk ve modellerde "tailor-made" özel tasarım ürünleri sunduklarının da altını çizdi. Nalan Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: "ORKA® Banyo, Türkiye’de 6 yıl içinde 150’den fazla projeye imza atmıştır. Bu projelerin yüzde 90’ında birinci taşeron firma olarak yer alan ORKA® Banyo, Avrupa’nın en büyük  inşaat firması Fransız Bouygues Construction ile de 12 projede çalışmıştır. Bugün ORKA® Banyo, tüm Türkiye'de 300'den fazla farklı satış noktasında, bir milyondan fazla evde ve 44 farklı ülkede tüketicisiyle buluşmaktadır."


Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, Uluslararası marka olma vizyonu ile hareket ederek, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Hammadde alımından, nihai tüketiciye sevkiyata kadar kaliteden ödün vermeyen ORKA® Banyo, Tasarım+Kalite+Hizmet üçgeninde inovasyona dayalı üretimiyle, Ar-Ge ve Ür-Ge yatırımları ve üretimin her aşamasının kalite kontrol mühendislerince denetlenmesi ile ürün kalitesinde sürekliliği sağlıyor. Bağımsız denetleme firması TÜV NORD ile yapılan çalışmalar çerçevesinde uluslararası akreditasyona sahip sertifikaları bulunuyor.


Yurtdışında Türkmenistan, Irak, Libya, Azerbeycan, Nijerya, ve Kongo’da da özel tasarım ürünleri ile çeşitli konut projelerinde yer alan ORKA® Banyo, yılda 540 bin adet banyo mobilyası üretim kapasitesi ve zengin ürün profili ile birbirinden özgün seçenekleri yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine sunuyor, banyolara estetik, fonksiyonellik ve şıklık katıyor.