20 / 04 / 2024

Orka Banyo 2014 koleksiyonu ile banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor!

 Orka Banyo 2014 koleksiyonu ile banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor!

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.



Estetik ve şık banyolara imza atan ORKA Banyo kullanıldığı her ortamda sıcaklık hissi yaratan ahşabı teknoloji ile buluşturuyor. 2014 modasının banyodaki yansımasını ROSE'nin yuvarlak hatlarında saklıyor... GOLDLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® ROSE, seramik lavabosu ve birinci sınıf mdf üzeri desenli thermoform yüzey gövdesi ve kapakları ile sunuluyor. İnsan ve çevre sağlığına duyarlı ve suya dayanıklı thermoform yüzey ile ıslak mekanlarda en iyi çözümler sunuluyor. Yuvarlak hatları ile tasarımında şıklığın yanısıra çocukların güvenliği de düşünülmüş. Tercihe göre led aydınlatmalı büyüteçli ve IP44 normunda suya ve toza dayanıklı aynası ile ORKA® ROSE MIRROR ya da ahşap yan dolaplı ve IP44 led aydınlatmalı apliği ile ORKA® ROSE modelleri sizi konforun ön planda olduğu bir banyoya kavuşturuyor. Frenli tam açılım çekmece ve kapakları ile kullanım kolaylığının yanı sıra çocukların güvenliği de düşünülüyor. Çekmece içi organizerleri ile banyoda aradığınız her şey yerli yerinde, üstelik gizli bölmelerinde! ORKA® ROSE'nin boy dolapları dar alanlarda geniş iç hacimleri ile en büyük yardımcı... Kapağını kapatın ve tüm detaylar içinde gizli kalsın, kirden ve tozdan uzak... 


ORKA® ROSE Odeon Koyu Ceviz, Odeon Beyaz Meşe, Odeon Gri, ve Beyaz Lake olmak üzere dört renk alternatifi ile 2014 ORKA® Banyo Koleksiyonunda yer alıyor. Ahşabın teknoloji ile buluştuğu naturel ve pratik bir banyoya sahip olmak için ORKA® ROSE yetiyor. 


Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek müşterilerine hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA® Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını Ar-Ge yatırımlarıyla banyo tasarımlarına yansıtıyor. Sektöründe liderliğini ve büyümesini sürdürürken, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor.