28 / 03 / 2024

Folkart Towers Çarşı'da, dünyaca ünlü markalar yer alacak!

 Folkart Towers Çarşı'da, dünyaca ünlü markalar yer alacak!

Folkart Yapı'nın İzmir'in yeni kent merkezinde Folkart Towers bünyesinde konumlanacak Folkart Towers Çarşı'da, Türkiye'nin ve dünyanın seçkin restoran, kafe ve mağaza zincirleri gelen misafirlere hizmet verecek...



Folkart Towers bünyesinde konumlanacak Folkart Towers Çarşı'da, Türkiye'nin ve dünyanın seçkin restoran, kafe ve mağaza zincirleri gelen misafirlere hizmet verecek.



 Folkart Yapı'nın İzmir'in yeni kent merkezinde yükselen iddialı projesi Folkart Towers'm inşaatında önemli bir yol kat edildi. îlk kulenin kaba inşaatı sona erdi ikinci kule de hızla yükseliyor. 2011 yılı Nisan ayında başlayan inşaat 2014 yılı Şubat ayında teslim aşamasına gelecek. Tamamlandığında Avrupa'nın en yüksek beşinci ikiz kuleleri olacak proje faaliyete geçtiğinde yaklaşık 4.000 kişinin çalışacağı ve yaşayacağı, günde ortalama 20.000 kişinin girip çıkacağı dev bir kompleks olacak. 

Folkart Towers İzmir'de inşaat sektörüne bir çok yenilik getirdi. İnşaatta uygulanan yeniliklerin bazıları, İzmir'de değil Türkiye'de ve Avrupa'da bile ilk olma özelliğini taşıyor.


Folkart Towers bünyesinde konumlanacak Folkart Towers Çarşı'da, banka ve ATM'ler, hipermarket, kuaför gibi temel gereksinimlere yönelik noktaların yanı sıra, Türkiye'nin ve dünyanın seçkin restoran, kafe ve mağaza zincirleri yer alacak. 


İzmir'in güçlü imajına önemli katkı sağlayacağı öngörülen Folkart Towers, bünyesinde yer alacak çarşı kompleksi ile de yükselen yıldız Bayraklı'yı çok önemli bir cazibe merkezi haline getirecek. 13.500 metrekare kiralanabilir sosyal alana sahip Folkart Towers, yeşil alanlarla çevrili bir atmosferde, ziyaretçilere açık havada alışveriş keyfini yaşatacak. 


Kiralanabilir alanlar için talep toplama sürecinin başladığı Folkart Towers Çarşı, kentin her yerinden kolay ulaşım imkanı, taşıdığı Folkart Yapı marka prestiji ve seçkin ziyaretçi profili ile markaların gücüne güç katacak. Perakende sektörünün ilk danışmanlık şirketi olan Retail Vision tarafından Folkart'a hazırlanan "Bayraklı ilçesi ve Folkart Towers'a yönelik perakende ürün ve hizmet beklentisi" raporundan yola çıkarak önemli markaları Folkart Towers 'a kazandırmak için çalışmalar sürüyor. 


Habertürk Gazetesi 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler