18 / 04 / 2024

Cirit Turizm Folkart Towers'ta hizmet veriyor!

Cirit Turizm Folkart Towers'ta hizmet veriyor!

Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları 600 metrekarelik bir alanda Folkart Towers'ın 37'nci katında hizmet vermeye başladı.Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul Folkart Towers'ın 37'nci katında yer alıyor.


Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları 600 metrekarelik bir alanda Folkart Towers'ın 37'nci katında hizmet vermeye başladı. Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul firmaları İzmir'in en yüksek kulesi olan Folkart Towers'ın 37'nci katında 600 metrekarelik yeni merkezinde hizmet vermeye başladı.  Cirit Turizm ve Cirit Gayrimenkul'un yeni hizmet merkezinin açılış kokteylinde İzmir'in önde gelen isimleri biraraya geldi. Cirit Turizm ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ege Turizm Taşımacılar Derneği'nin de (EGETURDER) Başkanlığı'nı yürüten İsmail Cirit, ticari faaliyetlerini Avrupa'nın en yüksek ikiz kulelerinde sürdüreceklerini açıkladı. Cirit, Folkart Towers'in 37'nci katında 600 metrekarelik bir alanda dünya ile 7/24 bağlantı kurabilen uydu ofiste kaliteyi üst noktalara taşıyacaklarını kaydetti. 



"YATIRIMLAR SÜRECEK" 

Cirit, yeni yönetim ofisinin şirketin vizyonunu ve hayata bakış açısını temsil ettiğini söyleyerek, "Konusunda profesyonel, çözüm odaklı ofiste 15 kişilik idari personel, sahada ise 35 kişilik kadroyla çalışıyoruz" dedi. Taşımacılık alanında kültür turizmi turları, kongreler, VIP ve grup transferleri ile kurumsal yolcu taşımacılığı yapıldığını dile getiren İsmail Cirit konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gayrimenkul sektöründe yatırımlarımız sürecek.  Toplam 25 bin metrekarelik Koçtaş AVM, ikinci proje olarak Koçtaş karşısındaki 10 bin metrekarelik alanda zincir eğitim kurumları ile görüşmelerimiz sürüyor. Diğer proje çalışmalarımız olan ticari ve sanayi alanlarının açılarak topluma kazandırılması ile ilgili çalışmalarımız İzmirimizin gelecekte dünya markası bir kent olması için tüm hızıyla devam ediyor." 


Habertürk Egeli 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler