25 / 04 / 2024

Evgör Mobilya'da “Canım Öğretmenim” kampanyası ile mobilyada yüzde 20 indirim!

 Evgör Mobilya'da “Canım Öğretmenim” kampanyası ile mobilyada yüzde 20 indirim!

Evgör Mobilya, Öğretmenler Günü özel kampanyası ile tüm eğitim çalışanlarına indirimli alışveriş avantajı sunuyor…


“Tasarımla mutluluğun birleştiği nokta” sloganıyla hizmet veren EVGÖR Mobilya, artık geleneksel hale gelen “Canım Öğretmenim” kampanyasını bu yıl da tekrarlıyor. Kampanya kapsamında; yeni evlenecek olan ya da evini yenileyen öğretmenler ile öğretmen adaylarına, EVGÖR Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerinde %20 indirim avantajı sunuluyor.  Ayrıca dileyen eğitim çalışanları, firmanın peşin fiyatına 12 aya varan vade seçeneklerinin yer aldığı “Ön Ödemeli Satış” uygulamasından da yararlanabilecek.  EVGÖR Mobilya’nın Canım Öğretmenim kampanyası 30 Kasım’a kadar devam edecek.  İstanbul, 19.11.2013


EVGÖR Mobilya, Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında özveriyle görevlerini yerine getiren eğitim çalışanlarını bu yıl da unutmadı. Firmanın 30 Kasım’a kadar devam eden “Canım Öğretmenim” kampanyasında; yeni bir yuva kuran ya da evini yenileyen öğretmenler ve öğretmen adayları, mobilya alışverişlerini  %20 indirimli olarak yapıyor. Üstelik evlilik planı yapan öğretmen çiftler, kampanya sayesinde, mobilyalarını indirimli olarak bugünden satın alıp dilerlerse düğün tarihlerine kadar Evgör Mobilya’nın “Emanet Sistemine” de bırakabiliyor. Sadece EVGÖR’de olan bu hizmet için herhangi bir ek ücret ödemek gerekmiyor.


Ülke geneline teslimat ve montaj gerçekleştiren EVGÖR Mobilya’nın 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel kampanyası ve diğer avantajları hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 



Evgör Mobilya Hakkında: “Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonuyla 2004 yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörünün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Odası ve Salon Takımı kategorilerinde klasik, modern ve avangart model tasarımlar sunan EVGÖR Mobilya, ürünlerini ülke geneline yayılmış olan ve her biri titizlikle seçilen üretici firmalardan tedarik ediyor. Bu güne kadar farklı kurum ve kuruluşlardan çeşitli alanlarda ödüle layık görülen EVGÖR Mobilya’nın; ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları dışında 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü, Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödülleri ile İstanbul Ticaret Odası 6. Başarı Kobi Yarışması Genç Girişimciler Jüri Özel Ödülü bulunuyor.