26 / 04 / 2024

Evgör Mobilya Kadınlar Günü'ne kampanya düzenliyor!

 Evgör Mobilya Kadınlar Günü'ne kampanya düzenliyor!

08 - 31 Mart tarihleri arasında geçerli “ Pembe Avantaj ” kampanyasında, evini yenileyen ve yeni ev kuracak olan tüm bayanlara, mobilyalarını avantajlı fiyatlara alma fırsatı sunuluyor.



EVGÖR, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, Mart ayında tüm bayan müşterilerine pozitif ayrımcılık yapıyor. 08-31 Mart tarihleri arasında geçerli “Pembe Avantaj” kampanyasında, evini yenileyen ve yeni ev kuracak olan tüm bayanlara, mobilyalarını avantajlı fiyatlara alma fırsatı sunuluyor. Buna göre kampanya dahilindeki; Glory Köşe Takımı, Madlen Yemek ve Yatak Odası, İstanbul Koltuk Takımı, Confor Salon Takımı ve Capitol Tv Ünitesinde ay sonuna kadar net %50 indirim uygulanıyor.

 

Kampanyadan yararlanmak isteyen bayanlar, Türkiye’nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr adresi üzerinden ya da firmanın İstanbul’daki mağazalarından alışverişlerini indirimli olarak yapabilecek. Üstelik kampanya dahilindeki mobilya takımlarına, EVGÖR’ün “esnek ödeme” sistemi sayesinde  sadece bir kredi kartının limitine sıkışmadan birden fazla kredi kartı, havale ve nakit ödeme seçeneklerini bir arada kullanabilecekler.

 

Türkiye’nin her noktasına ücretsiz ürün teslimatı gerçekleştiren EVGÖR Mobilya, ürünü istenildiği zaman teslim almaya olanak tanıyan “Emanet Sistemi” ile de müşterilerine kolaylık sağlıyor.