29 / 04 / 2024

Safi Espadon Residence bugün tanıtıldı! 206 bin TL!

 Safi Espadon Residence bugün tanıtıldı! 206 bin TL!

Safi Holding’in Kartal’da hayata geçirdiği Safi Espadon, bugün gerçekleşen basın toplantısı ile tanıtıldı. Projede minimum fiyat 206 bin lira



Safi Espadon projesi Safi Holding imzasıyla E5 karayolunun üzerinde yükseliyor. 101 metre yüksekliğindeki proje üç blok halinde tek parça olarak uzanıyor.  136 konut ve 11 ticari bölümden meydana gelen Safi Espadon projesi 19 kat halinde yükseliyor.

Safi Espadon projesinde alanları 59 ile 160 metrekare olmak üzere stüdyo,  1+1, 1,5+1 ve 2+1 tipinde daireler yer alıyor. 

Dome Mimarlık’ın kurucusu Murat Yılmaz tarafından tasarlanan bina, konut ve ofis sakinlerine sosyal olanakları güçlü, kent yaşamındaki gereksinimlerin yüksek standartlarla karşılandığı, sağlam inşaat kalitesi ve özel mimarisi ile dikkat çeken bir yaşam merkezi sunuyor


Safi Espadon Residence’ın mimarisi dairelerin birleştirilebilmesi açısından son derece uygun olarak tasarlanmış. Proje sahipleri ihtiyaçlarına göre birden fazla daireyi birleştirip daha geniş bir yaşam alanına sahip olabilecekler. 

Kadıköy-Kartal metro hattının hemen önünde konumlanan “Safi Espadon Residence” ulaşım bakımından hem konut hem de ofis kullanımı için oldukça cazip bir lokasyona sahip. Proje aynı zamanda dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye Sarayı’nın yakınında yer alıyor. Safi Espadon projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve metroya olan yakınlığı hava ve kara ulaşımı açısından oldukça büyük konfor sağlıyor. 


Tel : +90 216 377 47 50

http://www.safiespadon.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı